Online konsultasjon med kardiolog

Innledende konsultasjon - 1000 r.

Kalyuzhny
Alexander Andreevich

Kandidat for medisinsk vitenskap.
Lege i høyeste kategori.

Hei, jeg heter Kalyuzhny Alexander Andreevich.

Jeg er kardiolog med 20 års erfaring. Jeg anbefaler pasienter online via videochat eller telefon.

"Ledelse i helsetjenester og små bedrifter"

Praksis i spesialiteten "Legeterapeut"

Medisinsk forsikringsselskap "MAKS-M"

Overlege
SPb GUZ "City Polyclinic No. 120"

Konsulent kardiolog PROFIKLINIKA

Ledende spesialist i Senter for behandling av ungdoms arteriell hypertensjon "Sokolov Hospital"

Kardiolog
TsMSCH-122, St. Petersburg

Foreleser ved Institutt for fakultetsterapi

Tjenester og kostnader

Ved den første konsultasjonen blir problemet undersøkt, en foreløpig konklusjon om en mulig diagnose og utnevnelse av behandling

EKG-dekoding online

Ved den første konsultasjonen undersøkes problemet, diagnosen stilles og behandlingen foreskrives

Ved den andre konsultasjonen blir resultatene av behandlingen analysert, ytterligere anbefalinger er gitt

Ekspertvurdering av medisinsk behandling

Legen analyserer medisinsk behandling som ble gitt pasienten tidligere og vurderer kvaliteten

Abonnement pasientbehandling

Ved den første konsultasjonen undersøkes problemet, diagnosen stilles og behandlingen foreskrives

Ved den andre konsultasjonen blir resultatene av behandlingen analysert, ytterligere anbefalinger er gitt

EKG hjemme 700 rubler. / EKG Holter 1100 rubler.

Ved den første konsultasjonen undersøkes problemet, diagnosen stilles og behandlingen foreskrives

Bedre enn et sykehus

Ikke lenger vente i kø eller stå opp tidlig om morgenen på sykehuset. Nå kan du avtale når som helst og hvor som helst.

Kvalitetshjelp uten å forlate hjemmet

I 20 års arbeid har jeg hjulpet over 10 000 pasienter, og det er grunnen til at du fullt ut kan stole på meg

Rask forklaring og tolkning av analyser

Send analysene dine, og du vil motta et detaljert svar på resultatene innen 24 timer

Støtte og valg av individuell behandling

Etter avsluttet behandling kan du når som helst kontakte meg og stille spørsmål

Henvisning til andre spesialister

Hvis diagnosen din er utenfor min kompetanse, vil jeg henvise deg til pålitelige leger

Online konsultasjoner og min erfaring lar deg raskt finne årsaken til hjertesykdommen din og foreskrive riktig behandling.

Hvem er passende
online konsultasjon

  • Til gamle mennesker
  • Kronisk syk
  • Til mennesker langt fra sivilisasjonen, fra innlandet
  • Mennesker med skarpe hjertesmerter
  • Folk som ikke kan oppsøke lege
  • Tviler på den eksakte diagnosen

Ikke sikker på diagnosen

Vil du tilbakevise eller bekrefte diagnosen din? Du kan laste ned og sende konklusjonen, testresultatene og få en ekspertuttalelse.

Hvordan går behandlingen

Avtale

Ta vare på helsen din! Hvor ofte opplever folk problemer?.

Studie av medisinsk historie

En detaljert studie av helsestatusen til en enkelt pasient i den nåværende.

Vurdering av klagene dine

Lytte er en viktig egenskap hos en god lege Kjente tanker.

Legen lager en detaljert transkripsjon av EKG på forhånd. EKG -.

En riktig diagnose er veien til utvinning. Diagnose fase I.

Valg av behandlingsmetode

I vår progressive tidsalder er det et stort antall metoder å legge ned.

Utvalg av honning. legemiddel

Valg av medisin for behandling av pasienter med hjerte.

Pasientbehandling av en profesjonell kardiolog er.

Jeg vil legge merke til hans oppmerksomhet og sympatiske holdning, rolig, bruker tid så mye som nødvendig

Jeg vil takke Kalyuzhny Alexander Andreevich

Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til Kalyuzhny Alexander Andreevich for å ha lagt stor vekt på helsen min.

Morozova Alexandra Dmitrieva

Oppmerksomhet, leseferdighet, tålmodighet og delikatesse - alt dette er en glede å motta fra leger

En betalt kardiolog er ikke bare en lege som avtaler i private klinikker. En lege som jobber med pasienter på nettet tilbyr også betalt kardiologi. Å gjøre en avtale med en slik lege er veldig enkelt, du trenger bare å skrive eller ringe.
En privat kardiolog behandler hver av pasientene med spesiell oppmerksomhet, dette skyldes at:

  • det er ingen enorme køer nær kontoret, som tvinger legen til å skynde seg og fra dette reduseres nivået på medisinsk tjeneste;
  • legen har lang erfaring innen sin spesialitet.

Fordelene med tjenestene til en privat kardiolog inkluderer følgende:

  • det er ikke nødvendig å reise eller dra et sted for å se en kardiolog;
  • legen er høyt kvalifisert og utmerket.

Online konsultasjon av en kardiolog lar deg motta kvalifisert assistanse uten heltidsbesøk til en medisinsk institusjon. Spørsmålet til kardiologen blir stilt ved elektronisk kommunikasjonsmiddel:

  • E-post;
  • tilbakemeldingsskjema på nettstedet;
  • skype.

Online konsultasjon med en kardiolog lar deg finne ut årsaken til tilstanden som bekymrer pasienten og få effektiv behandling. Du kan kontakte en lege ved hjelp av dette nettstedet fra ethvert hjørne av landet vårt og til og med planeten, noe som er veldig praktisk for innbyggere i fjerne bosetninger.
Hvis du trenger en kardiolog på nettet, ikke kast bort tiden, bestill en time hos en lege akkurat nå!

Gratis online konsultasjon med kardiolog

Konsultasjon med en kardiolog online er den raskeste måten gratis, uten registrering, uten avtale og uten å vente i kø for å oppsøke lege. Dine spørsmål blir besvart av kandidaten for medisinsk vitenskap, uteksaminert med utmerkelse fra Omsk State Medical Academy, en praktiserende lege i den høyeste kategorien Chubeyko Vera Olegovna.

  1. Doktorgrad og attester
  2. Still et spørsmål om en kardiolog
  3. Svar på spørsmål og konsultasjoner

Doktorgrad og attester

Sertifikater for 3 spesialiteter:

  1. "Terapi";
  2. "Kardiologi";
  3. "Diagnostikk av organismen".

Fungerende lege for funksjonell diagnostikk i Kurgan regionale kardiologiske dispensar på adressen: Kurgan, st. Volodarsky, 24, bldg. 2.

  • Sertifikat i spesialiteten: "Kardiologi"
  • Sertifikat i spesialiteten: "Funksjonell diagnostikk"
  • PhD i medisinsk vitenskap
  • Doktorgrad i spesialiteten "Allmennmedisin"
  • Avhandling om emnet: "Body of the Body"

Still et spørsmål om en kardiolog

Beskriv tilstanden din i detalj. Kvaliteten på den online konsultasjonen av en lege, en kardiolog for å diagnostisere kroppen og oppdage sykdommer vil avhenge av informativiteten til spørsmålet, det er nødvendig å gjøre deg kjent med symptomene og bestemme årsakene til forverring av helsen.

Før du stiller et spørsmål til kardiologen din, bør du sjekke ut retningslinjene våre for innhold:

  1. Husk å ta med alderen din.
  2. Fortell litt om livsstilen din.
  3. Beskriv symptomer, klager. Medisinsk historie.
  4. Last opp et bilde med alle analysene du har til rådighet, EKG, ECHOKG, MR osv..

Vennligst oppgi din gyldige e-post, det kan kreves av legen for tilbakemelding for å avklare eller be om ytterligere informasjon om spørsmålet ditt..

Svar på spørsmål og konsultasjoner

Se på de allerede fullførte konsultasjonene til en kardiolog, kanskje er svaret på spørsmålet ditt allerede på denne listen. Bruk skjemaet "søk etter et spørsmål", vi vil definitivt ha informasjon som vil være nyttig og interessant for deg.

Målet vårt er å hjelpe mennesker med sykdommer eller abnormiteter i det kardiovaskulære systemets arbeid med å få en gratis konsultasjon med en kardiolog eller en utskrift av undersøkelsesresultatene uten å forlate hjemmet. Utøver av høyeste kategori, kandidat for medisinsk vitenskap Vera Olegovna Chubeyko svarer på spørsmål.

Online kardiologkonsultasjon

Anonyme tillitsprat

Still et spørsmål på nettet, chattkonsultasjon. Vi garanterer svar innen en time. For å spørre en kardiolog online og få profesjonell råd, må du formulere et spørsmål i chatten, velge en måte å motta svar på: online eller via telefon. Rådfør deg med nettsiden til kardiologer, legene vil gi et svar med et varsel via e-post.

En online kardiolog er klar til å svare akkurat nå, still spørsmålet ditt, konsultasjonen er i chat og telefon. Vi jobber døgnet rundt og eksternt. Etter å ha sendt et spørsmål, velg en måte å motta svar på: chat, snakk via telefon eller Skype.

Trenger hjelp fra en kardiolog?

Konsultasjon i sanntid med kardiolog

Kardiologisk konsultasjon

I dag er hjertets og blodkarens patologi et ganske vanlig problem som er farlig for menneskelivet og gjelder ikke bare eldre, men også unge mennesker. Derfor er det viktig å gjennomføre en screeningundersøkelse av det kardiovaskulære systemet før du planlegger en graviditet, før du utfører kirurgi, hvis du bestemmer deg for å delta i aktiv idrett, og så videre..

Legen vil gjennomføre hjertesamling, hvor han nøye vil lytte til hjerterytmen, dens murring, og vil utføre minimale undersøkelser (EKG, ultralyd av hjertet, om nødvendig - Holter-overvåking, Echo-CS, og så videre). Og jo raskere en hvilken som helst hjertepatologi blir diagnostisert, jo større sjanser har du for å bli kvitt sykdommen, forhindre overgangen til en kronisk prosess, noe som kan føre til irreversible konsekvenser..

Derfor kan en kardiolog på nettet tyde alle undersøkelser av hjerte og blodkar, gi råd og indikere hvilke tiltak du bør ta for å forhindre sykdommen eller forhindre utvikling av komplikasjoner. Med rettidig påvisning av en bestemt patologi kan den redusere dødeligheten fra kardiovaskulær patologi, forbedre livskvaliteten og forhindre at pasienten blir ufør. Når skal jeg se en kardiolog:

  • med smerter i brystet, i hjertet og bak brystbenet;
  • med utseendet på kvelningsangrep om natten;
  • en følelse av forstyrrelser i hjertet, med en rask puls;
  • episoder med høyt blodtrykk (hypertensive kriser);
  • ved lavt trykk, mindre enn 90/60;
  • blå leppefarge;

Derfor, hvis du har minst ett av disse symptomene, bør du besøke en kardiolog for konsultasjon.

Online konsultasjon med kardiolog

En kardiolog er en allmennlege som diagnostiserer, behandler og forhindrer patologier i det kardiovaskulære systemet. I tillegg veileder legen pasienter i rehabiliteringsperioden etter kirurgiske inngrep eller på slutten av et terapeutisk kurs i behandling av hjerte- og karsykdommer..

Hvis du er i ferd med å gjennomgå vaskulær bypass eller stenting, finn ut hvem som er en angiokirurg og hva han behandler (dette er en spesialist i vaskulære patologier). Hvis du har hypertensjon, kontakt en hirudoterapeut, legen vil foreskrive ytterligere behandling. Endokrinolog vil hjelpe pasienter som lider av aterosklerose og takykardi.

Når du trenger en online konsultasjon med en kardiolog:

  • du har ofte smertefulle opplevelser (verkende, skarpe, svie, stikkende, etc.) lokalisert i hjertet eller under venstre skulderblad, mens smertene kan utstråle til skulderen eller armen;
  • konstant hevelse i bena;
  • det er ubehag på venstre side av brystbenet;
  • forstyrrelser i hjertearbeidet (en kraftig økning eller suspensjon av hjerteslag);
  • en periodisk nedgang i pulsasjonsintensiteten merkes;
  • selv med lite fysisk anstrengelse blir det vanskelig å puste.

Tjenesten til en betalt eller gratis konsultasjon med en kardiolog er tilgjengelig for deg hver dag når som helst på dagen. Rask diagnose i nærvær av hjerte- eller vaskulære abnormiteter er en garanti for å forhindre mer alvorlige problemer i fremtiden..

KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSK HØRING

  • Alle oppføringer
  • Fellesskapsinnlegg
  • Søk

KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSKE KONSULTASJONER festet
Sovjetunionen - Det er et slikt land! Hun er i våre hjerter!
KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSKE KONSULTASJONER festet

Jeg gjør det for å bli inspisert igjen?!
********************************
Det hender at de nye pasientene mine har med seg mange medisinske dokumenter - resultatet av anbefalinger fra en annen kardiolog eller terapeut. Og allerede mine anbefalinger om behovet for å utføre "målrettet" forskning blir møtt med stor forvirring: "Jeg har undersøkt alt! Hva, skal jeg undersøkes igjen? ".
Utvid tekst... Det er faktisk mange papirer tilgjengelig, inkludert MR i bukhulen, MR i brystet, generell analyse av urin og blod, flere parametere fra biokjemi, elektrokardiogram (eneste konklusjon uten film), meninger fra forskjellige spesialister. Men ikke poenget. Dette er bare ett eksempel.

Spørsmålet er, hvor er forskningen jeg trenger? Og hvor er lipidspektret, parametere for elektrolyttbalanse, skjoldbruskkjertelhormoner (nesten alltid nødvendig), ultralyd i hjertet, blodkar, etc.?

Noen ganger blir søk og diagnose utført i en uforståelig retning, uten vekt på effektiv behandling og målrettet undersøkelse. Det er ikke klart hva legen ønsket å se. Generelle terapeutiske parametere blir ofte laget, og alt stopper der..

Pasienten, som ikke får det resultatet han forventet fra denne legen, og går til konsultasjon med en annen spesialist, eller, enda verre, går for å lete etter svar på spørsmålene sine på Internett, begynner en uavhengig undersøkelse og behandling.

Selvfølgelig tvinger jeg ikke pasienten til å ta de samme testene eller gjøre om de instrumentelle undersøkelsene som pasienten allerede har, under forutsetning av at de ble gjort i løpet av de neste tre månedene. Og jeg tar absolutt ikke sikte på å få pasienten til å betale for mye for unødvendige undersøkelser..

Det er imidlertid tider når det er behov for ytterligere undersøkelser for å tydeligere verifisere hvilket problem som for øyeblikket dominerer og hvordan man skal håndtere det. I tillegg bør muligheten for undersøkelser av lav kvalitet ikke overses..

Når det gjelder konklusjonene, foretrekker jeg selvfølgelig å gjøre dem utelukkende alene..

Neste gang vil jeg fortelle deg hvilke tester, instrumentelle indikatorer og laboratorieindikatorer jeg anbefaler å ta til nesten alle mine nye pasienter.

KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSKE KONSULTASJONER festet

EN TIDLIG APPEL til en lege kan redde fra døden
************************************************ ********* ******************
Nylig vendte Nikolai P, 47 år, seg til meg med klager over svakhet, støy i hodet, periodiske hjertebank og sjeldne smerter i hodet. Dette påvirket ikke livskvaliteten, å kjøre bil eller oppfylle offisielle plikter på jobben. Årsaken til omvendelsen var døden til to venner av samme alder Nikolai.
Vis mer...
Nikolai ble anbefalt å utføre spesifikke instrumentelle studier og laboratorieundersøkelser for diagnostisering av hjerte- og karsykdommer (ECHO CG, USDG BCA, EKG, Holter EKG, samt minimumsvolumet av laboratorieundersøkelser).

Ved utgangen ble det avslørt: et brudd på hjerterytmen av typen atrieflimmer, aterosklerose i karchiene i de brachiocephalic arteriene, en økning i hjertehulen, et økt nivå av kolesterol, urinsyre, en lav balanse av blodelektrolytter..

Før det dukket opp mer formidable komplikasjoner med deres ytre manifestasjoner, forble det ifølge gjennomsnittlige estimater fra 5 til 8 måneder hvis behandlingen ikke hadde blitt startet. Slike formidable manifestasjoner av sykdommer inkluderer: kortpustethet med normal eller minimal fysisk anstrengelse, ødem i underekstremitetene, ødem i ansiktet, ustabile trykkfigurer med en tendens til økt, økt arytmi, noe som betyr økt risiko for tromboemboliske komplikasjoner (tromboembolisme i lungene, blodkar i hjernen, hjertet og dr).

Nå har Nikolai startet behandlingen og full erstatning forventes om 3-4 måneder. Pasienten vil forbli i samme status, ellers vil tilstanden hans bli bedre, men vil ikke forverres på noen måte, alt avhenger av riktig overholdelse av legens anbefaling. Planlagte konsultasjoner og undersøkelser identifisert.
Konklusjon: Hvis du har noen klager, ikke nøl med å oppsøke lege.

KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSKE KONSULTASJONER festet
KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSKE KONSULTASJONER festet

En studie av svenske forskere viste at å drikke 1-2 kopper kaffe daglig økte beskyttelsesfunksjonen mot hjertesvikt med så mye som 11%. Det bør imidlertid huskes at regelmessig inntak av mer enn 4-5 kopper kaffe om dagen påvirker hjertesykdommen negativt..
Vis mer...

La oss snakke i dag om fordelene og farene ved kaffe.

Nyttige egenskaper ved kaffe

Kaffe inneholder mange biologisk aktive stoffer, inkludert antioksidanter. Fosfor og kalsium gjør skjelettet sterkere, kalium regulerer hjerterytmen, og mengden hemoglobin i blodet avhenger av jern..
Daglig forbruk av koffein i moderasjon garanterer forbedret hjernefunksjon og lindrer tretthet; reduserer risikoen for å utvikle gallesteinssykdom, samt tykktarmskreft.
Koffein utløser frigjøring av serotonin eller "lykkehormonet" i blodet, noe som betyr at det forbedrer humøret.
Det antas at koffein forbedrer følsomheten til netthinnen, noe som øynene merker mindre detaljer og farger blir mer mettede..
En av egenskapene til koffein er eliminering av skadelige stoffer fra kroppen og nedbrytning av fett.
Kaffe har også en mild vanndrivende og avførende effekt. Men denne fordelen eller skaden avgjøres avhengig av den spesifikke saken..

De skadelige egenskapene til kaffe

Koffein tømmer nerveceller i store mengder, noe som fører til depresjon eller nervøsitet.
Kaffe kan være veldig skadelig for hypertensive pasienter, da det holder blodtrykket på et høyt nivå. Selv om personer med lavt blodtrykk bare drar nytte av kaffe. Det er også verdt å gi opp denne drinken for personer som lider av aterosklerose, søvnløshet, glaukom, personer med iskemisk hjertesykdom eller nyresykdom.
Kaffe er vanedannende, men denne avhengigheten er rent fysisk, assosiert med samme serotonin. Hvis du brått avbryter tilførselen av "gledehormonet" til blodet, kan det oppstå hodepine, døsighet og hemming av reaksjonen. Derfor, hvis du av en eller annen grunn har bestemt deg for å slutte å drikke kaffe, er det bedre å gjøre det trinn for trinn.
Det anbefales ikke å drikke for ungdommer, siden nervesystemet deres ennå ikke har dannet seg, og nervøs spenning forårsaket av koffein kan ha en dårlig effekt på det.
Det ble tidligere sagt at koffein er kontraindisert hos gravide kvinner. Men nylig har det vært bevis for at små mengder kaffe ikke påvirker mors kropp og utvikling av fosteret. Men denne påstanden er fortsatt kontroversiell..
Kaffe er skadelig hvis den konsumeres på tom mage. Faktisk kan en stor mengde tanniner i kaffe tømme mageforingen. Av samme grunn er kaffe kontraindisert i tilfelle forverring av gastritt eller magesår..

American Heart Association anbefaler at pasienter med hjertesvikt ikke drikker mer enn 1 til 2 kopper kaffe om dagen..

Husk at moderering er nøkkelen i alt. Kaffe er ikke fienden. Hjertesvikt er ikke en hemmelighet.

KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSKE KONSULTASJONER festet
KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSKE KONSULTASJONER festet
KARDIOLOG PÅ NETT. MEDISINSKE KONSULTASJONER festet

Visste du at den gjennomsnittlige russeren spiser omtrent to glass "overflødig" salt per måned? Nyere forskning har vist at omtrent 70% av saltet som konsumeres i de fleste menneskers kosthold, kommer fra bearbeidet mat som ikke smaker "salt" i det hele tatt, for eksempel brød og frokostblandinger..
Vis mer...
Mange vet at salt er et usunt produkt, men få prøver å begrense seg til salt. Årsaken er en banal vane. Men denne vanen er basert på misforståelsen om at kroppen trenger det. Faktisk hjelper natrium kroppen til å utføre en rekke fysiologiske mekanismer, for eksempel nervesystemet, muskelplastisitet og væskebalanse..
Men er det rimelig å anta at vanlig raffinert salt - et produkt av termisk og kjemisk prosessering - kan være nyttig?! Kroppen trenger naturlig organisk natrium, men ikke bordsalt, som er et uorganisk stoff. Vi kan få naturlig natrium i organisk form fra rødbeter, gulrøtter og annen vegetabilsk mat. Biokjemiske studier indikerer at når man bare spiser rå grønnsaker og frukt, får en person allerede ca 1 gram natriumklorid (NaCl) per dag..
La oss derfor være ærlige med oss ​​selv - vi spiser salt ikke fordi vi trenger det, men fordi vi er vant til det og ikke aner hvordan vi kan klare oss uten det..
Spesielle studier ble utført blant folk som aldri bruker salt. Basert på analysen av utvalgte grupper av mennesker ble det bevist at disse menneskene på bakgrunn av saltfri ernæring ikke hadde en følelse av mangel på salt i kostholdet, og viktigst av alt hadde fagene konstant normalt blodtrykk uavhengig av alder, samt fravær av nyre- og hjertesykdommer..
Det faktum at dyr visstnok leter etter "saltavleiringer" for å slikke denne jorda, er en myte. Slike steder ble spesielt undersøkt. Det viste seg at ingen av dem inneholder kloridsalt, det er ikke noe natrium, men andre mineralorganiske forbindelser og næringsstoffer er til stede i overflod.
Når det gjelder kyrne som får salt, gjør de det slik at de drikker mer vann, noe som betyr at de gir mer melk. Men som et resultat inneholder slik melk mer salt..
Et overskudd av salt fører til et stort antall forskjellige sykdommer, og ifølge en av hypotesene akselererer det til og med aldring..
Ny studie viser overdreven saltbehov dobbelt så stor risiko for hjertesvikt.
Høyt saltinntak er en av hovedårsakene til høyt blodtrykk, samt en risikofaktor for koronar hjertesykdom og hjerneslag.
Salt beholder vann i kroppen: når det kommer inn i vev med blod, brenner saltkrystaller nerveendene i vevet. Som svar, begynner kroppen å pumpe væske kraftig inn i vevet for å fjerne reagensen raskere. Vev som er hovne opp av vann klemmer blodårene, noe som gjør det vanskelig for blod å passere. Samtidig stiger trykket naturlig.
Hypertensjon, nyre- og leddsykdommer - dette er ikke en fullstendig liste over alle konsekvensene av saltinntak.
Å unngå salt, eller i det minste begrense saltinntaket, er et av de enkleste trinnene for helse..
Er du klar til å gi opp salt for helsen din?

Online kardiologikonsultasjon

Still et anonymt spørsmål til en kardiolog gratis (online), få ​​en gratis konsultasjon med leger. 17 spørsmål til kardiologer fra pasienter, 7 svar fra leger.

Pasientspørsmål 17

Hyppig besvimelse

Hei sønn, 28 år gammel, mister bevisstheten mot denne bakgrunnen, takykardi, puls 160 og oppkast og kortpustethet stiger til 180. Gjennomgått undersøkelser i St. Petersburg anbefaler ablasjon og i Krasnodar sier de at det ikke er noe poeng han er sunn

Hjerteanfall klokka 31

Hei, jeg er 31 år gammel. For 3 måneder siden hadde et fremre hjerteinfarkt med ST-høyde. Takket være rask hjelp og plassering av stent (xience xpedition) ble blodstrømmen gjenopprettet. Det var en fallende arterie okklusjon. Testene er gode, kolesterol var 4 (nå 2,8) Hvorfor skjedde dette? Jeg vet ikke, legene trekker på skuldrene. Jeg drikker ikke, kanskje litt øl, noen ganger, Vis i sin helhet. Jeg røyker ikke eller røyker. Tynn. En måned før hjerteinfarkt var det mye stress, kanskje på grunn av dette skjedde alt. På ultralyd er alt bra, fv 70, ingen hypertrofi. På ekg er alt også normalt, de sier ingen arr er synlige. De sier generelt, og du vil ikke si at det var et hjerteinfarkt. Foreskrevet behandling: brilint, ta 1 år 2 ganger om dagen, og drikk bisoprolol 2,5 mg hele livet (redusert til 1,25, siden pulsen synker under 50) om morgenen; pretarium 1,25 om kvelden; aspirin cardio 100 om kvelden; atorvastatin 40 om natten. Si meg, kan du avbryte noe om et år? Samme pretarium? Eller bisoprolol? Jeg hadde aldri fulgt presset, det var ingen problemer, men når tiltaket alltid ikke var mer enn 110 til 70. Jeg ringte ambulanse så snart jeg la merke til de første tegnene, de gikk av EKG, de sa takykardi, hjertefrekvens 115, de sier mindre stress, og tenker ikke på dårlig, du er langt fra et hjerteinfarkt og løslatt. Hjerteanfallet skjedde etter 2 uker.) Nå er trykket 95 til 60, men stort sett 105 til 65, pulsen er nå 50-60, noen ganger til og med 48, og dette er med 1,25 mg bisoprolol. Jeg vet at prestarium 1,25 mg ikke virkelig reduserer blodtrykket, det har en positiv effekt på hjertemuskelen, men ifølge ultralyd og ekg ser alt ut til å være bra med hjertet. Kan den avlyses i fremtiden? Og kan også bisoprolol avbrytes etter et år, og dosen atorvastatin kan reduseres? Og hva er utsiktene mine for det fremtidige livet? Hvor lenge varer disse stentene? Jeg ville ha levd i 20 år. Innimellom er det noen uforståelige opplevelser i brystet, som om det trykker litt og dette er i hovedsak i ro. Jeg tåler fysisk aktivitet godt, går opp i 10. etasje, tråkker i 30 minutter. Ingen kortpustethet, ingen brystsmerter. Veldig bekymret. Takk.

Hjertebank om kvelden

Hallo! Hjertebanken om kvelden var bekymret for en måned. Det skjer når jeg legger meg. Og på grunn av dette er det veldig vanskelig for meg å sovne (jeg sovner bare om morgenen eller sovner ikke i det hele tatt). Og noen ganger skjer det om dagen. Spesielt når jeg er bekymret. Nå tar jeg bare glycin fra tabletter. Kan du fortelle meg om jeg ringer ambulanse og hun vil lage et EKG, vil det vise noe? Eller i dette tilfellet bare Halter?

Hei, jeg er registrert hos en kardiolog for grad 2 hypertensjonsrisiko 3 gjorde en ultralydskanning av hjertet viste venstre ventrikkelhypertrofi av grad 1 mitt trykk er 190/110, 160/100 blir de ført til hæren med slike symptomer?

plagsom følelse av hjertebank i brystet

Hallo! I følge EKG: Brudd på I / F-hjerteledning (NBRBB). Respiratorisk takyrytmi. Forstyrret av følelsen av hjertebank. Skjoldbruskkjertelhomoner er normale.
Hvordan fjerne det?

Er det mulig å erstatte Rosuvastatin med et annet effektivt medikament som ikke har så alvorlige konsekvenser?

Hallo.
Jeg har tatt Rosuvastatin 5 mg i nesten 2 år fra høyt kolesterol. og fra høyt blodtrykk Lisinopril 5 mg + Thrombo ACC 100 mg.
Ved en tilfeldighet leste jeg om statiner og deres bivirkninger. Og med gru oppdaget jeg at de siste to årene har jeg hatt nesten alle bivirkningene av denne gruppen, nemlig:
første katarakt i begge øyne Vis i sin helhet. og åpenvinklet 1. grads glaukom i begge øyne - oppdaget i fjor;
hukommelsesproblemer det siste året - jeg glemmer åpenbare ord når jeg snakker, ny spesifikk informasjon blir husket, men raskt glemt - det er vanskelig å lære nye ting;
økt vekt (i løpet av de siste 2 årene har den økt med 13 kg og nådd 93 kg, forutsatt at jeg har aktiv fysisk aktivitet tre ganger i uken, i hellende kaldt vann);
litt økt sukker (det var alltid 5,2-5,3, i fjor var det 5,7, i år var det 6,2);
magesmerter, oppblåsthet, diaré (alle de to årene jeg har prøvd å behandle);
i løpet av siste halvdel av året har impotens kommet - som jeg ikke er veldig fornøyd med;
myalgi, myositis, myopati, skulder-scapular peritonitt - de kan ikke stille en nøyaktig diagnose, det er ingen leger (muskelsmerter og bevegelsesbegrensning av begge øvre ekstremiteter (den venstre gjør vondt mer enn den høyre)) - de første smertene dukket opp for 8 måneder siden. Han ble behandlet med sjokkbølgebehandling, fysioterapi, massasje. Men problemet er delvis borte.
Du tror kanskje at jeg fikk disse sårene av andre grunner. Men det er for mange overlappinger med bivirkningene av statiner. Og sykdommer dukket opp etter begynnelsen av å ta Rosuvastatin. Og dessuten var jeg ikke en syk person, for hele livet har jeg vært involvert i sport som amatør.
Spørsmålet mitt er, er det mulig å erstatte Rosuvastatin med et annet effektivt medikament som ikke har så alvorlige konsekvenser? Siden, hvis Rosuvastatin virkelig er skyld i mine mange nylige sykdommer, så vil jeg på veldig kort tid bli en "grønnsak".
Jeg kan ikke få et kvalifisert svar på spørsmålet mitt i bostedsregionen min (Luhansk) - det er bare enkelt, det er ingen smittsomme sykdomsleger, kardiologer, revmatologer, ortopeder, nevropatologer, gastroenterologer - alt behandles av terapeuter enten veldig eldre eller veldig unge.
nå er kolesterol 4,7 mens du tar 5 mg / dag Rosuvastatin. Hvis du ikke tar Rosuvastatin, så stiger det til 7 etter 3 uker (jeg prøvde å ikke ta det og gjorde analysen).
Takk. Venter på et svar.

Gratis online kardiologkonsultasjon

Hei, fra tid til annen føler jeg ubehagelige opplevelser i hjertet. Lavt hemoglobin. Jeg lagde en ekg, jeg fester Er alt ok?

Spørsmål nr. 242527svarte (1)06/10/2020 16:17
06/13/2020 19:34

Hallo. Sinusbradykardi, som forekommer i beskrivelsen av EKG, er et ganske urovekkende tegn. I seg selv er bradykardi ikke farlig hvis det er opptil 55 slag / min, men hvis pulsen er lavere, bør ytterligere undersøkelse utføres. ECHO KG og daglig EKG-overvåking (CM EKG). Du bør også konsultere personlig med en allmennlege, allmennlege eller kardiolog for å avklare historien, stille en nøyaktig diagnose og foreskrive behandling. Ikke forsink med dette.

Hallo. I 5 dager har jeg hatt senket lavere trykk, normalt øvre trykk. For eksempel 120 x 63/65. Hvorfor er det slik?

Spørsmål nr. 242047svarte (1)06.08.2020 16:49
06/10/2020 12:29

Hei Eve. Når du måler blodtrykk med et elektronisk tonometer, bør tre målinger tas på rad, og deretter må gjennomsnittsverdien av disse målingene tas. Dette skyldes feilen i avlesningene av elektroniske sensorer som er plassert i mansjetten. I tillegg er det ofte mulig for jenter å finne et så lite avvik fra indikatorer fra normen, dette skyldes karets labilitet og medfører ingen risiko for kroppen. I slike perioder må du hvile kroppen, unngå stress og overanstrengelse, gå mer i frisk luft og få nok søvn. Som regel, etter hvile, neste dag går alt tilbake til det normale..

God ettermiddag, mor, med litt anstrengelse, begynner å få kortpustethet og griper ryggen. Eller sterke ryggsmerter. At det kan være et problem med lungene eller hjertet

Spørsmål nr. 241592svarte (1)06.06.2020 16:05
06/12/2020 23:27

Alvorlige ryggsmerter under anstrengelse er sannsynligvis forbundet med osteokondrose i ryggraden. Kontakt din lokale ortoped for en ansikts-til-ansikt undersøkelse og undersøkelse.

Hei, jeg har veldig høyt blodtrykk og hopper konstant.170 til 109 puls 130 deretter 155 til 90. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg drakk nylig

Spørsmål nr. 241538svarte (1)06.06.2020 11:49
06/09/2020 08:46

Kjære Dmitry. Du vet årsaken til din lidelse. Å unngå alkohol, sove og spise sunt kan gjenopprette motoren din over tid. Men hvis du verdsetter tiden din, så søk medisinsk hjelp..

Hei, jeg har hjertesmerter fra fysisk anstrengelse, tester på bildet, passer jeg inn i hæren?

Spørsmål nr. 241487svarte (1)06.06.2020 06:25
06/10/2020 11:38

Hei Sergey. Smerter i hjerteområdet i din alder i 98% av tilfellene er ikke forbundet med kardiovaskulær patologi. Dette er oftere nevralgiske lidelser. Imidlertid har du fortsatt hjertesykdom. På skanningen av instrumentale undersøkelser du har sendt, har du grad 1 mitralventilprolaps (MVP1) og en liten oppblåsthet. Også atrioventrikulær blokk fra 2. grad. Diagnosen av PMK 1 påvirker ofte ikke en vernepliktiges egnethet til militærtjeneste, siden prolaps er helt ubetydelig og ikke forårsaker noen somatiske lidelser i kroppens funksjon. Men 2. graders AV-blokade kan være grunnlaget for å tildele en kategori av egnethet B eller C til en vernepliktig, som militærmedisinsk kommisjon vil gjennomføre ytterligere undersøkelser for. Beslutningen tas av en kommisjon av leger som tar hensyn til det generelle bildet av den vernepliktige

Hallo. Først startet det hele med magesmerter, den andre dagen gikk smertene til høyre side av magen. 05.21 økte trykket kraftig 154/112, puls 120, kalt ambulanse, ble kjørt til sykehuset med mistanke om ampedisitt, raskt operert (kjørefeltoperasjon, gongrenøs ampedisitt). sa han panikkanfall. 05.25 hoppet igjen sammen med pulsen. Og i går, 31.05 og 04.06, ble bena og armene rett og slett følelsesløse, hodet mitt snurret, kortpustethet og som en uklar sløring i øynene. Er det ikke slik panikkanfall manifesterer seg? Og hvor fikk jeg dem fra, tross alt, før blindtarmbetennelse, hadde jeg aldri dette? Vil de forsvinne alene eller trenger de å bli behandlet på en eller annen måte? Og kan ikke dette være problemet i noe annet? Tusen takk for svar og råd!

Spørsmål nr. 241331svarte (1)06.05.2020 15:22
06.08.2020 20:52

Hei Anna. Kardiologisk patologi i din alder er ekstremt sjelden. I følge de kliniske manifestasjonene som er beskrevet av deg, er dette virkelig panikkanfall, som er ledsaget av elementer av autonom dysfunksjon. Denne tilstanden forsvinner vanligvis alene og krever ikke spesiell behandling (noen ganger tas beroligende midler). Hvis disse symptomene ikke forsvinner innen 2, 3 uker, så kontakt legen din eller allmennlegen for en detaljert undersøkelse..

Kalium 6,3, alle andre indikatorer er normale. Hva å gjøre? Hvor farlig er det? Er det mulig å vente på pandemien og ta analysen på nytt?

Spørsmål nummer 240976svarte (1)06/04/2020 10:15
06/04/2020 11:28

Betydningen av testene er i målet som legen din setter før du foreskriver dem. Det var tilsynelatende ingen lege, men nysgjerrighet og et forsøk på å finne et svar på spørsmålet som bekymrer deg. Hvilket spørsmål?
Og kort sagt: formuler en oppgave for en lege, kontakt lege (klager, historie med utvikling av tegn), få ​​instruksjoner for tester, bli testet, kom med disse resultatene til en lege.

Hallo. Fortell meg i hvilket område det skal være en normal puls i hvile for en sunn person som ligger, sitter i ro, står på et sted i hvile, da: med langsom, middels og rask gange!? Che jeg spør, siden jeg har vært forvirret på pulsen siden det året, har jeg allerede beskrevet problemet mitt at de i mai samme år slo meg på grunnlag av alkohol, og jeg fikk mye stress og fra det året til nå virker det som en rask puls hele tiden, jeg sjekket hjertet mitt en haug med EKG, holter, 2 ultralyd på forskjellige steder, hjertet er sunt som et organ, men av en eller annen grunn har det blitt hyppig og fremdeles, kanskje dette er sentralnervesystemet, jeg vet ikke engang det, men jeg er selv rolig og pumper ikke pulsen min av frykt!

Spørsmål nummer 240155svarte (1)05/31/2020 09:14
06/03/2020 13:31

En persons puls vurderes ikke bare av frekvens, men av rytme, spenning, symmetri og fylling. Det er også mer subtile måter å vurdere pulsen på, noe som kan gi ytterligere informasjon om tilstanden til kroppen din. Men pulsen er ikke en sykdom, men et symptom. Og denne funksjonen bør vurderes i kombinasjon av faktorer. Og så i ro, er normen fra 60 til 90, under belastning skal ikke nå submaksimale verdier (180-alder).

Hallo. Prøv å forstå meg. Hvorfor reagerer hjertet engstelig på ganske enkle, hverdagslige situasjoner? For eksempel er jeg ikke redd, det er ingen frykt i meg, men i en vanlig situasjon, for eksempel bare en ringing på døren eller en telefonsamtale, mitt hjerte vekker alarm, begynner å slå raskere. Hvorfor? Jeg er tross alt ikke redd for dette, jeg forventer ikke noen farlige. Hjernen sender et falskt signal til hjertet om å slå. Selv er jeg en modig person. Men hvordan lærer jeg hjertet å være slik også? Dette problemet plager, slik at det ser ut til at problemer med hjertet allerede i denne alderen begynner. Jeg håper du vil forstå meg, hvis ikke så still spørsmål via mail: [email protected] Jeg er 16 år gammel Takk

Spørsmål nummer 240154svarte (1)05/31/2020 09:05
06/03/2020 10:59

Fordi tankene dine (hjertet) ikke styres av tankene dine. Og det er forskjell på erklæringer og virkeligheten. Og når du forstår dette, vil du begynne å trene tankene dine enten deg selv eller ved hjelp av psykoterapi..

Hallo. Fortell meg i hvilket område det skal være en normal puls i hvile for en sunn person som ligger, sitter i ro, står på et sted i hvile, da: med langsom, middels og rask gange!? Che jeg spør, siden jeg har vært forvirret på pulsen siden det året, har jeg allerede beskrevet problemet mitt at de i mai samme år slo meg på grunnlag av alkohol, og jeg fikk mye stress og fra det året til nå virker det som en rask puls hele tiden, jeg sjekket hjertet mitt en haug med EKG, holter, 2 ultralyd på forskjellige steder, hjertet er sunt som et organ, men av en eller annen grunn har det blitt hyppig og fremdeles, kanskje dette er sentralnervesystemet, jeg vet ikke engang det, men jeg er selv rolig og pumper ikke pulsen min av frykt!

Spørsmål nr. 236482svarte (1)05/19/2020 09:03
20.05.2020 10:28

God ettermiddag. Normalt, i hvile 60-80 slag per minutt. Jo mer du beveger deg, desto høyere hjertefrekvens..
Med følelsesmessig stress stiger også pulsen..
Hvis det ikke er noen organisk patologi, kan du begynne å overvåke kostholdet ditt, gå i frisk luft. Bli kjent med pusteøvelser.

Det er en diagnose av bradykardi, nylig er det tyngde i brystområdet, kortpustethet, "mangel på luft", veldig hyppig hjerterytme. Jeg startet en dagbok om kardiologi, blodtrykket mitt er 110-120 / 70-80, hjertefrekvensen er 50-60, samt en diagnose av bremsende ledning av høyre buntgren. Ingen tilgang til medisinske fasiliteter, vennligst gi råd

Spørsmål nr. 235508svarte (1)05/16/2020 09:20
05/19/2020 09:03

Kjære Vika, det er ingen tegn til bradykardi i journalen din. Men heller takykardi. Dette kan være et tegn på hva som helst. Men oftest er dette et tegn på uttalt aktivering av det sympatiske nervesystemet. Legemidler som reduserer denne aktiveringen vil være gunstig for deg.

Hallo. Fortell meg i hvilket område det skal være en normal puls i hvile for en sunn person som ligger, sitter i ro, står på et sted i hvile, da: med langsom, middels og rask gange!? Che jeg spør, siden jeg har vært forvirret på pulsen siden det året, har jeg allerede beskrevet problemet mitt at de i mai samme år slo meg på grunnlag av alkohol, og jeg fikk mye stress og fra det året til nå virker det som en rask puls hele tiden, jeg sjekket hjertet mitt en haug med EKG, holter, 2 ultralyd på forskjellige steder, hjertet er sunt som et organ, men av en eller annen grunn har det blitt hyppig og fremdeles, kanskje dette er sentralnervesystemet, jeg vet ikke engang det, men jeg er selv rolig og pumper ikke pulsen min av frykt!

Spørsmål nr. 235501svarte (1)05/16/2020 08:41
05/19/2020 14:36

Tilsynelatende har du post-situasjonell kardioneurose med kadriofobe reaksjoner. Denne sykdommen behandles med forutsigbar høy effekt. Ta kontakt med.

Hallo! Sønnen min (født 2000) hadde ekg i går. Dekrypteringen er bekymret, vær så snill å forklare meg

Spørsmål nr. 235300svarte (1)15.05.2020 14:39
15.05.2020 15:14

Ro deg ned Oksana - dette er en veldig vanlig variant av normen og har ingen verdi for liv og helse.

For 2 dager siden på kvelden var det skarpe smerter i brystet, det var umulig å ta på. Døde etter å ha trykket på øynene. Nå smerter i magen, hevelse i ansiktet, svette og tørst. Svakhet. Hvilke medisiner skal du ta eller IV drypp? Ingen tilgang til det medisinske anlegget på grunn av pandemien.

Spørsmål nummer 234116svarte (1)05/12/2020 08:36
15.05.2020 07:25

God ettermiddag. Medisinske fasiliteter fungerer, det er tilgang. Du har et bredt utvalg av klager, må du forstå. Du trenger ikke å bli behandlet selv.

Hallo. For omtrent 5 dager siden begynte kortpustethet og ubehag på venstre side 10 cm under armhulen. Temperatur, ingen hoste. Helsetilstanden er normal. Men du må få deg til å gjespe. Som om det ikke er nok luft. Hva kan det være? Takk.

Spørsmål nr. 231854svarte (1)05.05.2020 15:23
05.05.2020 16:48

Overvåk din generelle helse, drikk mer, gjør pusteøvelser. Kontakt legen din, du kan trenge et EKG. Generelt kan coronavirus i mild forløp fortsette slik. vær sunn.

Takykardi, svakhet, angst, indre tremor, smerter i brystet, smerter kjennes når de presses. Ser ut som nevrosteni, ultralydhjerte er greit.

Spørsmål nr. 231340svarte (1)05/04/2020 11:53
05/06/2020 23:46

Hallo! I tillegg må du fremdeles gjennomgå et EKG, og smertene er mer typiske for deg av muskuløs opprinnelse. Men et entydig svar kan gis av en kardiolog eller en terapeut på heltid! Det anbefales også å ta tak i disse symptomene og se en nevrolog.!

Med en slik diagnose (en konklusjon var vedlagt) hva slags vanndrivende middel kan injiseres intramuskulært, er det mulig, for eksempel lasix? Mens du venter på operasjonen, frigjøres væske veldig dårlig. Tusen takk!

Spørsmål nr. 231017svarte (1)05/03/2020 16:45
05/06/2020 23:41

Hallo! Det er mulig å bruke dette legemidlet, men bare etter en personlig konsultasjon med en kardiolog eller terapeut i henhold til det foreskrevne behandlingsregimet, siden bivirkninger eller en endring i ditt velvære kan forekomme under administrering av legemidlet!

Hallo! I mars led hun av bronkitt. Det hostet i 3 dager. Avtale: ceftriaxon, intravenøs kalsiumglukanat, nikotin. Jeg ble utskrevet i 2 uker. Noen dager senere var det en tyngde i brystet med jevne mellomrom. Dessuten er jeg allergisk, men blomstringen har ikke startet ennå. Jeg henvendte meg til en allergolog og foreskrev basen montelar, avamis og berudal med pulmikort. Etter en uke kommer symptomene igjen. Hormoner er normale, skjoldbruskkjertelen er normal. Terapeuten hører ikke tungpustethet. CT gjorde det også. De blir sendt til sykehuset for undersøkelse. Men der oppdages koronavirus hos pasienten. Vi blir alle utskrevet etter tester. Nå 2 uker, selv ingen steder å vende seg. EKG: sinustakykordi, EOS til venstre, tegn på venstre ventrikkel myokardiell heportrofi. Blod: ESR 16, bilirubin 10,1, urea 4,5, kolesterol 5,6, diastase 45, sukker 4,4, kreatin 101, ALT 22, AST 64, totalt. protein 71,6. Ultralyd av hjertet: herding av aorta. IVS hypertrofi. Diagnose ved utflod: kronisk bronkitt av moderat alvorlighetsgrad, forverring. Hvilken spesialist kan jeg kontakte?

Spørsmål nummer 230909svarte (1)05/03/2020 11:09
05/06/2020 23:38

Hallo! I følge EKG og ultralyd i hjertet er det indirekte tegn på trykkøkning. I ditt tilfelle er det mulig å gjøre en avtale med en kardiolog med en ferdigfylt dagbok om egenkontroll av blodtrykket. Avklare tidlig hjertesykdom fra dine nære slektninger. Periodisk tyngde i brystet kan også være assosiert med en økning i blodtrykket. Men en kardiolog kan gi et entydig svar om tilstanden din fra hjertet bare ved en personlig avtale!

Hei, kan du fortelle meg hva som er galt med meg, i 3 dager banker hjertet mitt av rytme, med jevne mellomrom, og hodet mitt snurrer hele tiden. Noen ganger er det vanskelig at du kan falle. Jeg røyker mye sigaretter. Jeg drikker også mye øl, men slik var det ikke før.

Spørsmål nr. 230533svarte (2)05.02.2020 11:08
05/04/2020 11:38

God ettermiddag! Nikotin forårsaker vasokonstriksjon i hjertet og kan fremkalle rytmeforstyrrelser. Alkohol er også skadelig for hjertet. Prøv derfor å avstå fra dette og kontakt en kardiolog. Tatt i betraktning klagene dine, kan dette ikke bli forsinket. Hvis det ikke er mulig å komme til legen, bør du i det minste gjennomgå den elektroniske konsultasjonen.

05.02.2020 12:14

Dmitry, jeg er overrasket over argumentet ditt "dette har ikke skjedd før." De. innen 28 år er du fremdeles i en illusjon om at du kan ødelegge kroppen din straffri, og ingenting vil skje for det. Uten illusjoner vil det være. Og du får allerede de første trinnene i denne kunnskapen. Og du vet til og med årsakene. Det gjenstår bare å legge til to og to for å gjette beløpet.

Trykk 96/60 puls 135, kvelning, sterke smerter i solar plexus, sover mens du sitter.

Spørsmål nummer 230292svarte (1)05/01/2020 17:46
05/01/2020 20:13

Alexander, det er åpenbart at det er nødvendig å utelukke akutte tilstander, inkludert hjerteinfarkt. Ta deg tid og anledning til å kontakte nærmeste lege for diagnose.

Hallo. Fortell meg i hvilket område det skal være en normal puls i hvile for en sunn person som ligger, sitter i ro, står på et sted i hvile, da: med langsom, middels og rask gange!? Che jeg spør, siden jeg har vært forvirret på pulsen siden det året, har jeg allerede beskrevet problemet mitt at de i mai samme år slo meg på grunnlag av alkohol, og jeg fikk mye stress og fra det året til nå virker det som en rask puls hele tiden, jeg sjekket hjertet mitt en haug med EKG, holter, 2 ultralyd på forskjellige steder, hjertet er sunt som et organ, men av en eller annen grunn har det blitt hyppig og fremdeles, kanskje dette er sentralnervesystemet, jeg vet ikke engang det, men jeg er selv rolig og pumper ikke pulsen min av frykt!

Spørsmål nr. 226780svarte (1)04/24/2020 07:45
27.04.2020 18:37

Normale pulsfrekvenser er fra 60 til 90. I liggende stilling synker pulsen mens den beveges blir hyppigere. Og med en tre minutters hvil, går den tilbake til sin opprinnelige tilstand. En økt hjertefrekvens er ikke en sykdom i seg selv. Dette er et tegn som indikerer økt sympatisk stimulering av hjertefrekvensdriveren. Dette kan være både et tegn på en forstyrrelse i nervesystemet, og et tegn på skade på hjertemuskelen. I ditt tilfelle, slik jeg forstår det, er sannsynligheten for skade på hjertemuskelen utelukket. Det er nødvendig å normalisere nervesystemets tilstand. Fra det banale "usbekiske" til et komplekst system av psykoterapi og medikamentell behandling.

Kan en hjerteventilfeil være dødelig? På grunn av feil betjening av ventilen akkumuleres blod og presser på veggene

Spørsmål nr. 226727svarte (1)04/24/2020 00:02
26.04.2020 11:54

På det nåværende stadiet av medisinutviklingen er hjertefeil ekstremt sjelden dødelig. De fleste av dem er veldig vellykket korrigert ved hjelp av hjerteoperasjoner..

Hei, ikke bare le)) Jeg drakk 6 tabletter med valerian 200 mg hver, totalt 1,2 g kommer ut, det er skummelt å legge seg, dette er en farlig dose i 1 dose?

Spørsmål nr. 226547svarte (1)04/23/2020 17:19
26.04.2020 16:02

God ettermiddag! Ikke farlig en gang, selv om det overskrides, kan bivirkninger oppstå i form av irritasjon i magen og smerter i området, svakhet og svimmelhet på grunn av blodtrykksreduksjon, graden av alvorlighetsgrad og sannsynligheten for utseendet avhenger av personens individuelle reaksjon. Å overskride dosen en gang er selvfølgelig ikke verdt det. Bruksanvisningen er basert på kliniske studier. Vær sunn og ta vare på deg selv!

Hva skal jeg gjøre hvis INR-resultatet er 5,9? Protetisk aortaklaff. Svært høy analysefrekvens, hvordan du justerer inntaket av warfarin?

Spørsmål nr. 225043svarte (1)20.04.2020 15:42
22.04.2020 10:10

Bare legen din har rett til å justere dosen av indirekte antikoagulantia, fordi det er en veldig delikat balanse mellom indre blødninger og aortatrombose.

Hallo. Fortell meg i hvilket område det skal være en normal puls i hvile for en sunn person som ligger, sitter i ro, står på et sted i hvile, da: med langsom, middels og rask gange!? Che jeg spør, siden jeg har vært forvirret på pulsen siden det året, har jeg allerede beskrevet problemet mitt at de i mai samme år slo meg på grunnlag av alkohol, og jeg fikk mye stress og fra det året til nå virker det som en rask puls hele tiden, jeg sjekket hjertet mitt en haug med EKG, holter, 2 ultralyd på forskjellige steder, hjertet er sunt som et organ, men av en eller annen grunn har det blitt hyppig og fremdeles, kanskje dette er sentralnervesystemet, jeg vet ikke engang det, men jeg er selv rolig og pumper ikke pulsen min av frykt.

Spørsmål nummer 224040svarte (1)18.04.2020 08:43
18.04.2020 08:54

Normal hjertefrekvens er 60 til 80 slag per minutt. Hvis hjertesykdommer ble helt utelukket ved hjelp av instrumentelle diagnostiske metoder, anbefaler jeg at du kontakter en psykiater ved PND i byen din eller distriktet, fordi dette problemet er ikke innen kardiologi, men innen psykiatri.

Hei, jeg er en Zavut Tologon, temperaturen min vil stige til 38 og hjertet mitt prikker, så jeg tar paracetamol for å lage piller

Spørsmål nr. 222582svarte (1)04/14/2020 21:20
14.04.2020 23:26

Se din lokale lege, drikk mer, måle temperaturen og luftveiene. Hvis brystsmerter forverres, ring en ambulanse.

Etter undersøkelsen hadde kardiologen fortsatt spørsmål: hvor alvorlige er avvikene, om medisinering er tilstrekkelig eller er kirurgisk inngrep nødvendig??

Spørsmål nr. 222488svarte (1)04/14/2020 17:29
04/16/2020 14:36

God ettermiddag! Disse studiene er ikke tilstrekkelig til å avgjøre om det er behov for kirurgisk behandling eller ikke. Diagnosen er ikke klar bare fra forskning. I henhold til presentasjonen ble indikasjoner for kirurgisk behandling ikke identifisert. Aortadefekt er liten og krever observasjon. Økningen i trykk i lungearterien, å dømme etter figuren, er moderat, ikke liten. Helse for deg!

Reseptbelagt medisin mot blodtrykk Edarbi Clo 40 + 12.5. Ved en feil kjøpte vi edarbi cloe 40 + 25. Kan jeg ta det??

Spørsmål nr. 222152svarte (1)04/13/2020 21:50
14.04.2020 11:05

God ettermiddag. Du kan ta den i denne dosen, du kan ikke "bryte" pillen. Men kjøp neste pakke, i henhold til formålet.
vær sunn!

Hallo! Jeg har hatt smerter i hjertet i omtrent en time. Smerten er vond, ikke veldig sterk. Jeg hadde ikke dette før. Jeg tok en pille validol, smertene lurte, men forsvant ikke. Vi bor i en avsidesliggende landsby.

Spørsmål nr. 221648svarte (1)04/12/2020 19:19
15.04.2020 16:33

God ettermiddag, Galina! Ring en ambulanse, 70 år gammel, uten en detaljert beskrivelse av klager og EKG, det er umulig å utelukke et hjerteinfarkt. Helse for deg!

90 år gammel. Fysisk aktiv - gymnastikk, mye gange. Pacemaker, gyldig i mai. Puls 60. Eliquis 5 mg * 2, sothahexal 80 * 2, noliprel A 0,625 + 2,5 * 2, prestarium 5 mg * 2, torvacard 10, (galleblære fjernet). BP 130/50 fjernes løpene med narkotika. 3 dager etter at ødemet på føttene dukket opp, forsterker det seg om kvelden. Det skjedde aldri før. Tilsett kalium i dietten. Må ta medisin?

Spørsmål nr. 221492svarte (1)04/12/2020 13:31
15.04.2020 16:19

God ettermiddag, Galina! I denne situasjonen er det en overdose perindopril: den maksimale daglige dosen er 10 mg, du har 15 mg - i form av pretarium 10 mg / dag og i noliprel 5 mg / dag. Dette kan forårsake nedsatt nyrefunksjon og ødem, spesielt hvis personen er veldig eldre. Perindopril tas 1 gang per dag, som indapapamid (som er i noliprel). Utnevning av et vanndrivende middel for natten (indapamid) er helt ulogisk. Perindopril kan øke nivået av kalium i blodet, det er også overdose. Det er neppe nødvendig å tilsette kalium i dietten. Det er nødvendig å justere behandlingen med en lege, det er ikke foreskrevet på Internett. Helse!

Hei, min venn (65 år) hadde i går smerter i hjertet, svakhet, kvalme, enkelt oppkast, hodepine. Anamnese: iskemisk hjertesykdom, hjertesvikt, angina pectoris. Ambulansen ble injisert med cerucal, gitt metoprolol og en dråpe med glukose og cordarone. Fortell meg om det er et hjerteinfarkt på en ekg?

Spørsmål nr. 221471svarte (1)04/12/2020 12:30
15.04.2020 16:22

God ettermiddag! EKG er ikke komplett, det er umulig å evaluere. EKG viser kanskje ikke umiddelbart et hjerteinfarkt; det er behov for ytterligere diagnostiske metoder. Vennens helse!

God ettermiddag! I flere dager på rad har jeg lavt blodtrykk 84/74, 93/76 og til og med 76/59. Samtidig falt ikke pulsen under 90. Svimmelhet og svakhet. Er det verdt å gjøre en avtale med en lege, og hva det kan være. Typisk trykk 110/70. Takk!

Spørsmål nr. 221379svarte (1)04/12/2020 09:08
15.04.2020 07:35

Hvis det er tegn på ARVI, ubehag, svakhet, hoste, så kontakt en terapeut, ikke vent.

Hallo. Mannen min har et problem. 7. april, etter det russiske badet, begynte frysninger. Om morgenen 8.04 steg temperaturen til 37.8. I løpet av dagen etter antigripin -35,6. Svakhet begynte, som er til stede til nå. På ettermiddagen 8. april begynte kriblingen i hjertet - de fjernet det med nitrospray. Hjertesmerter begynte. Svakhet. Fra 9.04 ble takykardi med. Opptil 100 treff om natten. Svakhet. Tar regelmessig concor og. I 2016 var det atrieflimmer. Hjertet ble slått på på sykehuset. Nå er vi på dachaen. det er ingen måte å komme til Moskva. Tok Koraksan. Fortell meg de neste trinnene mine. Takk.

Spørsmål nummer 220927svarte (1)04/11/2020 06:42
14.04.2020 09:08

God ettermiddag. Klinikken er ekstremt farlig for det muligens kompliserte løpet av covid-19. Og territoriet ditt er epidemiologisk ugunstig. Gitt svakhet, takykardi, temperatur, anbefaler jeg å ringe ambulanse for å vurdere tilstanden og blodmetningen.

Hei, er det mulig for en ung mann i en alder av 21 å ta Bisoprolol 2,5 mg / dag? Takk skal du ha

Spørsmål nr. 220274svarte (1)04/09/2020 14:51
04/10/2020 08:20

Selektive betablokkere bør kun tas som anvist av en lege. Hvis stoffet ble foreskrevet av en kardiolog, kan du trygt ta det i den foreskrevne dosen.

Hallo. Etter nok en stent tar jeg medisin. Alt er bra. Men for en dag siden begynte to å verke i brystet. Legen foreskrev cardiket. Jeg drakk i går klokka 12. På kvelden, trykk 87x56, hodepine. Om morgenen målte jeg trykket 92x58. Dette er ikke mitt press. Videre må du drikke Concor 5 mg, Hartil 5 mg, Norvasc 5 mg om morgenen. Hvordan være. Min standard med medisinene mine 120x80.

Spørsmål nummer 220130svarte (1)04/09/2020 07:52
04/12/2020 21:09

Kardiket senket blodtrykket, som før ham ble senket av både Concor og Hartil, Norvask. Den enkleste måten er å redusere dosen av Hartil og Norvasc i to..

God ettermiddag. En slik situasjon: i en uke nå, hver dag, gjør hjertet mitt vondt når jeg puster inn eller puster ut, og smertene kan vare til og med en halvtime. I går ringte de ambulanse, og legen sa at det var nervene i hjertet som ble klemt. I tillegg har jeg bradykardi, hjertesvikt forbundet med at jeg spiller basketball. Jeg drikker Elcar og magnesium, nå også glysin og ibuprofen. Hva mer kan du gi råd om hvordan du kan bli kvitt slike smerter, og er det mulig å trene?

Spørsmål nr. 218871svarte (1)04/06/2020 08:05
04/09/2020 18:02

Maksim, god ettermiddag.
Hjertesvikt er et alvorlig problem i din alder! Du kan forvirre ord?
Eller har du en medfødt hjertefeil?
Kardialgi eller interkostal neuralgi kan være veldig lik hverandre, men hjertesmerter bør ikke være avhengig av innånding eller utånding.
Hvis smertene vedvarer, stråler den til høyre arm, nakke, skulderblad, det er nødvendig å konsultere en kardiolog.
Utfør en EKG, Holter EKG, CBC og hjerteelektrolytter: natrium. kalium, klor, magnesium. Hvorfor tar du magnesium?
Slutt å ta medisiner, det er ikke klart hvorfor!?
Fysisk trening vil anbefale at du tar bort før du avklarer den medisinske situasjonen.

Pappa er 55 år gammel. På kvelden var jeg kortpustet, jeg våknet skarpt fra samtalen, hjerterytmen ble hyppigere (149), kroppstemperatur 33,8, jeg kunne ikke sove nå (1.04.20 13:00) hjerterytmen min er 96, temperaturen er 34,5. Trykk 137 av 112 Kaldt, fordampet, ligger under dekslene.

Spørsmål nr. 216766svarte (1)04/01/2020 13:49
04/01/2020 13:53

Hallo! Du må definitivt oppsøke lege eller kardiolog. Kanskje faren din har atrieflimmer, noe som krever rask korrigering. Gitt at det nå er satt i karantene, ring en ambulanse.

Hei, vi har diagnostisert utvidet kardiomyopati med redusert utkastningsfraksjon. Behandlingen ble foreskrevet. I lang tid har jeg led av angstlidelse innenfor rammen av GAD f41.1. Fortell meg at riktig behandling ble foreskrevet? Er hjertet sterkt forstørret? Er det mulig å redusere den til vanlig størrelse? Påvirker panikkanfall og angst kardiovaskulærsystemet? https://b.radikal.ru/b15/2003/e1/097c89aa42bd.jpg https://d.radikal.ru/d28/2003/88/899559cf5a6e.jpg

Spørsmål nr. 216002svarte (1)03/30/2020 18:48
04/01/2020 13:49

Hallo. Hjertet er moderat forstørret og pumpefunksjonen (utkastningsfraksjonen) reduseres moderat.
Panikkanfall påvirker selvfølgelig hjertet negativt, det er spesielle medikamenter som reduserer fenomenet angst.
Når det gjelder behandling, forvirrer utnevnelsen av furosemid og fraværet av en aldosteronantagonist (veroshpiron eller eplerenon) i ordningen.
Med tilstrekkelig behandling er prosessen reversibel..

Hallo. Kan du fortelle etter resultatene av ekg. Akselerert sinusrytme 91 slag per minutt. Venstre akse avbøyes. Potensialene i venstre ventrikkel forbedres. Er det skummelt ?

Spørsmål nr. 215107svarte (1)28.03.2020 12:04
30.03.2020 09:48

Hvis du virkelig hadde alvorlige problemer, ville du bli kontaktet umiddelbart etter dekoding av EKG, så du har absolutt ingenting å bekymre deg for.

Hei, jeg har hatt problemer med panikkanfall i omtrent en måned nå, jeg har jobbet med en psykolog, og i dag stryket jeg klærne mine, det var litt merkelig følelse, jeg var blek, det virket som om jeg døde, jeg målte trykket mitt, det var normalt. på nervøs basis kribler hjertet mitt, litt, og hva som skjedde med meg i dag ?

Spørsmål nr. 214799svarte (1)27.03.2020 11:18
30.03.2020 15:40

Selvfølgelig er dette ikke normalt. Det handler ikke om hva som er normalt eller ikke normalt. Og hva du skal gjøre med det. Mulighetene for moderne behandling ligger i planet for organisk patologi. Din lidelse er veldig subtil, og dessverre vil mulighetene til moderne sterke medisiner ikke gi større betydning for deg. Det kan kalles vegetativ-vaskulær dystoni, det vil si en ubalanse i samspillet mellom det sympatiske og parasympatiske nervesystemet. Men å nevne betyr ikke å forstå og bestemme. Følgelig kalles det som skjedde med deg en vegetativ krise. Selvfølgelig må du komme og fortelle legen din. Analyser hele kjeden av symptomer, terapi, livsstil. Og finn en provoserende faktor. Han må være der.

Hei I to uker begynte nattlig hypertensjon å dukke opp (en gang hver tredje dag). Det øvre trykket når verdiene på 170-175 enheter. Søvnløshet Munntørrhet. Svimmelhet Generell svakhet. Hyppig vannlatingstrang. Og ønsket om å drikke vann. Behandlingen ble foreskrevet: Prestans 10/5 om morgenen og Concor Cor 2,5 ml for kvelden. Jeg tar det i fem dager og så langt har jeg ikke sett sterkt positive resultater. Forstyrret av svimmelhet (en følelse av trykk på baksiden av hodet) om dagen og svakhet. Trykk på dagtid er normalt og til og med under normalt. Hjerte 70 slag min EKG er normalt. Er denne behandlingen tilstrekkelig, eller bør noen andre legemidler tilsettes?

Spørsmål nr. 214305svarte (1)25.03.2020 18:10
26.03.2020 14:26

Hei Peter!
For klager over hyppig vannlating, munntørrhet og svakhet - disse klagene må rapporteres til legen din og kontrolleres blodsukkernivået for å utelukke diabetes.
Når det gjelder trykk - er det nødvendig å føre en dagbok for trykk og puls i minst 2 dager mens du tar medisiner. Det skal se slik ut:
28.03.2020 HELL Puls
morgen
9:00
12:00
15:00
18:00
21:00
03/29/2020
morgen
9:00
12:00
15:00
18:00
21:00

30.03.2020 - med blodtrykksdagbok til legen.
Kanskje har disse stoffene sterkt senket blodtrykket ditt, og på denne bakgrunn har svakhet, svimmelhet, hodepine oppstått. Og det er tvert imot mulig at blodtrykket ikke korrigeres og dosen medikamenter må økes. Alt vil avhenge av BP-dagboken din..

Min 92 år gamle mor trenger en pacemaker innimellom hun ønsket å puste kjøpte en oksygenkonsentrator. Jeg vil vite hvor mange ganger om dagen og i hvor mange minutter hun kan puste.

Spørsmål nr. 214122svarte (1)25.03.2020 08:36
26.03.2020 08:04

Hjemmetjeneste for pasienter er en del av fastlegenes funksjonelle ansvar. Hvis du nektes hjelp, anbefaler jeg at du kontakter forsikringsselskapet ditt. Kontaktnummeret må angis i OMS-policyen.

Hallo. Hjelp meg med å forstå undersøkelsesresultatene. Hun gjorde en avtale med lege først i begynnelsen av april. Veldig bekymret

Spørsmål nr. 213657svarte (1)23.03.2020 20:19
26.03.2020 14:11

Hei Anna!
EKG-monitoren så ingen patologiske endringer i denne konklusjonen. Alt er innenfor normale grenser.

Hei, bestemorens hjerne har dødd, men hun puster og hjertet hennes fungerer, kadveriske flekker har allerede begynt å dukke opp, hvor mye lenger kan hun leve? Sykehuset blir ikke tatt bort derfra for en uke siden.

Spørsmål nummer 213622svarte (1)23.03.2020 18:43
26.03.2020 13:58

Hva får deg til å tro at bestemorens hjerne døde? Hun fikk EEG og bekreftet denne diagnosen, det er lite sannsynlig.
Når hjernen dør, oppstår apné - det er ingen spontan pust. Og hun har pustet i en uke uten ventilator hjemme. Så hun kan ha hatt hjerneslag, men ikke hjernedød..
Og ikke kadaveriske flekker på henne, men sengesår oppstod på grunn av dårlig pleie fra din side, du må snu det fra side til side oftere, tørke det og behandle det med babypulver, gjør en massasje slik at dette ikke skjer.
Hun kan leve på ubestemt tid hvis du tar vare på henne og gir henne mat.
Hvis hun ikke spiser i det hele tatt, vil hun dø av utmattelse..

Hvordan heve hjerterytmen? Nylig utskrevet fra sykehuset, gjennomgikk behandling, alle data i vedlagte bilder.

Spørsmål nr. 213603svarte (1)23.03.2020 17:53
26.03.2020 14:08

Hei, Natalia!
For å kontrollere blodtrykket og øke hjertefrekvensen, blir du forskrevet Nifedipine Retard 20 mg, 1 tablett 2 ganger daglig. Drikker du det? Hvis pulsen forblir under 50-40 slag per minutt mens du tar dette legemidlet eller det oppstår bevissthetstap, må du snarest kontakte en arytmolog for å løse problemet med å etablere en pacemaker (pacemaker).

Hallo. Jeg har et slikt spørsmål, jeg gjorde en Holter og skrev i konklusjonen: forlengelsen av det korrigerte qt-intervallet opp til 489 ms innen 103 minutter ble registrert. Ingen behandling ble foreskrevet, og legen forklarte ikke noe konkret om dette. Fortell meg hva det betyr?

Spørsmål nummer 213574svarte (1)23.03.2020 16:44
26.03.2020 12:00

Hallo!
Har allerede på en eller annen måte svart på spørsmålet om utvidet QT. Så jeg gjentar.

Long QT syndrom er vanskelig å diagnostisere.
Bare EKG- og EKG-overvåking er ikke nok til å etablere en diagnose, derfor har forskere kommet med denne formen for diagnose:
Diagnosen anses å være pålitelig hvis det er to store eller ett stort og to små kriterier.

- forlengelse av det korrigerte QT-intervallet med mer enn 450 ms i ro (du har det, men bare i 67 minutter! Og ikke konstant i ro);
- episoder med bevissthetstap (har du hatt noen?);
- bekreftede tilfeller av sykdommen med dette syndromet i familien (hvis moren og faren din ble 60 år gammel og de ikke hadde angrep av bevissthetstap, har de sannsynligvis ikke det).

Små kriterier:
- hørselstap fra fødselen (definitivt ikke om deg, ikke sant?);
- variasjon av T-bølgen i forskjellige ledninger på elektrokardiogrammet (du må se EKG);
- brudd på prosessene for repolarisering av ventrikulært myokard (du må se EKG);
- lav hjertefrekvens (trenger å se EKG).

De. dette syndromet handler ikke om deg, lever i fred!

Hallo. Jeg ønsker å motta en konsultasjon, den 06.08.2019, jeg ble innlagt på sykehuset med en diagnose av nyoppstått angina pectoris, koronar hjertesykdom, åpningsstenose på 95%, og en titan2-stent ble plassert. Kan jeg stole på en funksjonshemmingsgruppe med denne diagnosen, hsn 0, fk2. Takk.

Spørsmål nr. 213501svarte (1)23.03.2020 13.41
26.03.2020 11:52

Hei Nikolay!
Med denne diagnosen kan du stole på rehabilitering i et sanatorium på bekostning av de obligatoriske medisinske forsikringsfondene, og deretter - å jobbe.
Uførhet - nei.

Jeg har hatt hypertensjon siden 2014, jeg tok Concor 5 + 10, etter fire år begynte trykkstigninger. I 2018 foreskrev en annen kardiolog Vamloset 5/80 om kvelden, om morgenen Carvedilol 6,25 mg, Concor avbrutt. For tiden, om dagen, er trykket normalt 120/70, og om kvelden begynner hoppene å være 165, eller til og med 190.200. Det er ingen måte å gå til en kardiolog i det regionale senteret, så jeg ber deg gi råd om hvordan du kan øke dosen av Vamloset: opp til 5/160 eller 10/160, eller til og med erstatte stoffet? Pulsen er lav, veldig sjelden over 60. Jeg gjorde ekkokardiografi to ganger i året, de sa at alt var normalt, aldersrelaterte endringer. Holter-studie, MR av hjernen viste heller ingen sykdommer. I forrige måned har systae blitt hyppigere, spesielt i liggende stilling. Jeg kan ikke sove, hjertet banker, jeg kan høre det. Spørsmål: det er mulig å øke dosen med Vamloset?

Spørsmål nr. 213494svarte (1)23.03.2020 13:30
26.03.2020 13.48

Hei Irina!
Ingen av legene vil tørre å skrive deg hva du skal gjøre og hvilket legemiddel du skal foreskrive uten å se deg, dette er en straffesak.
I alle fall må du kontakte enten en kardiolog ved Central District Hospital eller en terapeut på ditt lokale sykehus.
I tillegg vil Vamloset inneholde amlodipin i sammensetningen og kan øke antall ekstrasystoler.

Forstyrrende: svimmelhet, hele tiden ubehag og sporadisk kortpustethet. Konklusjon: Hovedrytmen er sinuspuls 36b / min, 257 med dagbelastning, i gjennomsnitt - 68 (aldersnorm 68-92 / min). Døgnrytmeprofilen er riktig. Styrking av parasympatiske påvirkninger på rytmen. Det er episoder med uttalt sinusarytmi med maks. RR 1980 msek om natten, atriell hastighet 41-48, sinus pauser ca 2RR på grunn av CA-blokkade || Kunst. - 20 episoder, nesten hele dagen, opptil 1550 msek. På bakgrunn av hovedrytmen ble 12 single ULE registrert. Under belastning nådde hjertefrekvensen 78% av riktig maksimum. Ingen episoder med signifikant ST-depresjon ble oppdaget. Konklusjon: Hovedrytmen er sinuspuls på 36 bpm per nese, 257 med en belastning på dagtid, i gjennomsnitt - 68 (aldersnorm 68-92 bpm). Døgnrytmeprofilen er riktig. Styrking av parasympatiske påvirkninger på rytmen. Det er episoder med uttalt sinusarytmi med maks. RR 1980 msek om natten, atriell hastighet 41-48, sinus pauser ca 2RR på grunn av CA-blokkade || Kunst. - 20 episoder, nesten hele dagen, opptil 1550 msek. På bakgrunn av hovedrytmen ble 12 single ULE registrert. Under belastning nådde hjertefrekvensen 78% av riktig maksimum. Ingen episoder med signifikant ST-depresjon ble identifisert. Er det normalt eller ikke, skal det behandles eller ikke?

Spørsmål nr. 213487svarte (1)23.03.2020 13:19
26.03.2020 11:14

Hallo! Du trenger en ekstra undersøkelse i form av en ultralyd av hjertet (for å vurdere hjertets strukturelle tilstand). Oppmerksomhet rettes mot overdreven akselerasjon av rytmen (opptil 257 under belastning? - paroksysmal rytmeforstyrrelse? Det er ingen indikasjoner i HM-EKG). Jeg anbefaler også å gjenta XM-EKG i en annen honning. institusjon.

Etter en ekg med et lastetrykk på 180/80, var han engasjert i judo til det ikke var noen problemer med trykk før, hva kunne det være? Jeg var bare 17 år gammel ønsket å gå inn på flyskolen. Hvordan være nå?

Spørsmål nr. 213443svarte (1)23.03.2020 11:06
26.03.2020 11:08

Du trenger en undersøkelse, avklaring av mulige årsaker til økt blodtrykk (primær / sekundær arteriell hypertensjon / stressindusert økning i blodtrykk), en ABPM (daglig blodtrykksovervåking).

Hallo! Nylig gjorde jeg et kardiogram, legen sa at alt er i orden, men jeg så senere på det og så det (vedlagt et bilde) hva er det? Hjerneslag eller hva?

Spørsmål nr. 213353svarte (1)22.03.2020 22:46
25.03.2020 21:55

Hallo! Det ble blekket ut. Hjerneslag er en hjerneskade og har ingenting med EKG-opptak å gjøre.

Hei, 91 år gammel, kvinne, etter hjerteinfarkt med stent tar jeg klopidogrel 75 mg / dag for omtrent seks måneder siden. Alt er bra, men i en uke er det alvorlig kløe med utslett. Jeg byttet ut 300 mg / dag med aspirin, kløe og utslett var borte. Jeg er redd for å gå til klinikken på grunn av koronavirus. Jeg hørte at aspirin er svakere enn klopidogrel. Hvordan kan klopidogrel byttes ut, hva skal jeg gjøre? Kanskje Plavix? Men jeg er redd for kryssallergi, fordi det aktive stoffet er det samme?

Spørsmål nr. 213158svarte (1)22.03.2020 10:45
25.03.2020 17:01

Hallo!
Etter stenting i 1 år er det obligatorisk å ta Clopidogrel eller Plavix, det aktive stoffet er det samme, men Plavix er det opprinnelige legemidlet og det kan ikke ha bivirkninger.
Hvis det er utslett og kløe på Plavix, kan du erstatte det med Brilinta 60 mg 2 ganger daglig.

Hei! Nylig begynte verkende smerter i hjerteområdet, jeg gjorde et EKG, legen diagnostiserte venstre ventrikkelhypertrofi, sa at dette skyldtes overvekt, med en høyde på 154, vekt 92,5. Ingen behandling ble foreskrevet, hva kan gjøres, hvordan man behandler, hvis jeg går ned i vekt, vil hypertrofi passere, jeg vil ikke dø.

Spørsmål nr. 213143svarte (1)22.03.2020 09:23
25.03.2020 14:24

Hallo!
Diagnosen LV-hypertrofi er etablert av EKG-tegn og er bekreftet av ECHO-KG (gjorde du det?)
Behandling:
1. Reduksjon i kroppsvekt med 15 kg i løpet av året.
2. Kosthold med begrensning av fett, karbohydrater, salt (maten er litt salt)
3. Moderat fysisk aktivitet under kontroll av puls og blodtrykk.
4. Kontroll over blodtrykk.
Du vil ikke dø av det.
Hvis du kontrollerer vekt, blodtrykk, kan LV-hypertrofi ha en omvendt utvikling.

Hei, jeg vil gjerne vite, nylig gikk jeg gjennom Holter + Hell, jeg fikk diagnosen en blokkade på 2 grader, det var en pause på en 2,2 s om natten. Så kardiologer sier at dette skjer med diagnosen VSD. Og selv på Holter-tiden var jeg syk med ARVI, de fortalte meg at alt kunne skyldes infeksjon. Ingen behandling ble foreskrevet, observasjoner også, bare sa Holter vil gjenta om 3-6 måneder. Jeg vil vite en mening til, fordi jeg hjemsøkes av dette, og alt er rart hvorfor det oppsto, fordi alle resultatene av ekkoet er kg, ekg, alt er normalt. Og et spørsmål til, de setter bradykardi om natten, pulsen synker med jevne mellomrom til 48 slag / min., Jeg har et treningsarmbånd, og nå viser det også med jevne mellomrom at dette skjer om natten, er det farlig, hvorfor skjer det bare om natten? Vedlagte Holter-resultater

Spørsmål nr. 213141svarte (1)22.03.2020 09:05
25.03.2020 14:38

Hallo!
Korrekt fortalte kardiologene deg at overvåking ikke skal utføres under ARVI og like riktig anbefales å gjenta EKG-overvåking igjen etter 3 måneder.
Bradykardi om natten er helt normalt, dette er hviletiden når kroppen hviler og hjertefrekvensen synker hos alle.
Gjenta EKG-skjermen etter 3 måneder, og hvis AV-blokkering også blir observert der, har du den virkelig.

Hallo. Fortell meg om alt er i orden med dette ekko-kg med hjertet, eller er det noen avvik? Veldig bekymret.

Spørsmål nummer 213136svarte (1)22.03.2020 08:31
25.03.2020 14:15

Hallo!
ECHO-KG avslørte:
Mindre utviklingsavvik i hjertet. Ekstra notokord i det venstre ventrikkelhulen. Samt oppstøt på MK, TC.
Jeg anbefaler å se en kardiolog med EKG en gang i året.
Med dette lever de lenge og lykkelig.

Var en hjerteoperasjon i barndommen, fjernet funksjonshemming, hvorfor? Jeg kommer fra et barnehjem. Nå kan jeg ikke jobbe av helsemessige årsaker, og det er ingen funksjonshemning.

Spørsmål nummer 211334svarte (1)03/03/2020 09:38
18.03.2020 09:18

Alle kroniske sykdommer i løpet er delt inn i kompensert, subkompensert og dekompensert. Å få funksjonshemming i det første tilfellet er umulig, i det andre - sannsynligvis i det tredje - er det mulig. Jeg anbefaler at du kontakter nestleder for medisinsk og sosial ekspertise (MSE) i poliklinikken der du blir observert. Han vil være i stand til å svare nøyaktig på spørsmålet ditt..

Hei, for 2 måneder siden etter et akutt hjerteinfarkt fikk jeg stent, nå ble jeg syk av ARVI og vet ikke hva jeg skal behandle, fortell meg hvilke antivirale legemidler som kan brukes?

Spørsmål nummer 209393svarte (1)03/09/2020 08:54
03/10/2020 07:48

Det finnes ingen antivirale legemidler for behandling av ARVI. Du er indikert for symptomatisk behandling under tilsyn av en lokal terapeut.

Hallo! 02/29/2020 for første gang i livet mitt steg blodtrykket til 135/90 puls 92 (vanligvis er trykket ikke høyere enn 110/70), jeg følte meg dårlig - tungt hode, tyngde i brystet. En ambulanse ankom, injisert med dibazol. De neste 2 dagene steg trykket igjen til 130/90 puls 85, drakk andipal, trykket falt til 120/80 puls 75, men helsetilstanden ble ikke bedre. Verken ibuprofen eller spazmalgon, en forferdelig tørr munn med en ubehagelig ettersmak, reddet fra hodepine. 3. og 4. mars var trykket innenfor 110-120 / 70-80, pulsen var 75-85. Hodet er fortsatt tungt, med sporadiske skarpe smerter. 05 Iarta gjorde et EKG (vedlagt), vi har ikke kardiolog ved Central District Hospital, det er ingen som kan lese det. Sukker 3,5, kolesterol 5,0. Den lokale legen foreskrev metoprolol 25 mg. 1/2 fane. 2p / dag, mildronat 5,0 IV 10 dager, trimetazidin 35 mg 1t 2p / dag. For øyeblikket er trykket 105-110 / 75-80, pulsen er 65-75. Helsetilstanden har ikke blitt bedre, så vel som tyngden i hodet og trykket på brystet. Fortell meg om behandlingen er tilstrekkelig? Og hva er mine neste trinn? Takk på forhånd for oppmerksomheten din.

Spørsmål nummer 209252svarte (1)08.03.2020 14:46
09.03.2020 12:29

Hallo. Det er ingen signifikante endringer i EKG. Sannsynligvis påvirket visse eksterne faktorer trivselet ditt - stress eller overarbeid. Metoprolol er det riktige valget for høy hjertefrekvens, trimetazidin og mildronat har ingen stor effekt.

Hei, jeg er 12 uker gravid. Når jeg kommer til gynekologen, er trykket 150/90. Jeg fører en trykkdagbok. Husene overstiger ikke 135/80. Jeg gikk til kardiologen, gjorde EKG alt i orden. Kardiologen hadde et trykk på 124/74. Foreskrevet for å fullføre, drikker jeg en pille en gang om dagen. Jeg føler meg topp. Spørsmålet er: kan jeg reise utenlands i to uker, en enveis flytur 7,5 timer

Spørsmål nummer 207678svarte (1)03/02/2020 15:07
03/07/2020 16:07

God ettermiddag ! Det er forbudt i din tilstand. Det kan oppstå komplikasjoner under flyturen. Du må holde graviditeten. Komplikasjoner bør ikke tolereres. Lykke til! Ikke vær syk!

For Mer Informasjon Om Diabetes